Om oss

Ekspertise innen maling og gulv, personlig tilnærming, og fokus på kvalitet og gode priser​

Oppdag fargepalettenes verden hos oss, hvor hver nyanse forteller en historie. Vår lidenskap er å veilede deg gjennom valg av perfekt maling og gulv for ditt hjem. Vi er dedikerte til å tilby personlig service og ekspertråd, slik at hvert prosjekt blir en suksess. Med vårt nøye utvalgte sortiment av høykvalitetsprodukter, er vi her for å transformere dine visjoner til virkelighet. La oss hjelpe deg med å skape drømmerommet med farger som reflekterer din stil.

Sajer Service AS

Vi har konkurransedyktige priser med liten administrasjon slik at våre arbeidsoppgaver kan utføres på en kostnadseffektiv måte.

Vi er et seriørst firma med solid arbeidserfaring innen snekring ute og inne. Vi utfører alt innen malertjenester grundig og effektivt.
Vårt firma kan tilby alt av oppussing. Vi har kvalifiserte håndverkere som tar innvendig og utvendig oppussing. Vi pusser opp leiligheter, lokaler, butikker, kontorer osv.
Vi monterer kjøkken, har fagfolk som legger parkett- og laminatgulv, fliser osv. Vi avretter gulv i treverk og betong.
Vi har kvalifiserte håndverkere som kan murerarbeid ute og inne. Vi utfører flislegging, våtromsarbeider og støping av gulv.
Sajer Service hjelper gjerne til med fargevalg, tips og råd. Vi benytter alltid maling og utstyr av beste kvalitet.

Vi har alebutikk på Kampen hvor vi fører alt av maling, maleverktøy, rengjøringsartikler, tapeter, laminat- og parkettgulv.

Vi lover høy kvalitet og god service.

I vår butikk finner du et omfattende utvalg av maling og tilbehør, samt et bredt spekter av gulvalternativer for ethvert behov. Med vår lange erfaring i bransjen, står vi klare til å tilby deg ekspertise og veiledning. Vårt mål er å hjelpe deg å finne de perfekte produktene som både møter dine behov og overgår dine forventninger, enten det er for oppussing hjemme eller større prosjekter. Vi er dedikerte til å tilby kvalitet og verdi over hele linjen, og ser frem til å bistå deg med vår kunnskap og erfaring

På tide med litt forandring? Utforsk vårt utvalg av maling og gulv!​

Utforsk vårt utvalgte sortiment av høykvalitets maling og gulv, nøye valgt for å sikre varig skjønnhet og stil i ditt hjem

Handlekurv