Vi utfører alt av malertjenester

Innvendig maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et kjedelig og trist rom til en harmonisk oppholdsplass. Vi har et stort utvalg av maling i vår fargehandel og vi hjelper deg med valg av farge og maling i tillegg til at vi utfører jobben for deg.

Vi gjør grundig forarbeid sånn at resultatet blir perfekt. I tillegg sørger godt forarbeid for å hinder at nærliggende overflater blir ødelagt eller berørt av malingen.

Utvendig maling

Vi tar på oss alt av malerarbeid utvendig. Utvendig maling er ikke begrenset til kun maling, men kan også være vasking, skraping, reparasjon av murvegger. Vi vet hvilke typer maling som skal brukes på de ulike underlagene og bruker vår kunnskap og kompetanse til å sikre deg som kunde et resultat som holder meget høy kvalitet.

 

Tepetsering

Dersom du ønsker å tapetsere din bolig vil du få god hjelp av våre dyktige håndverkere. Vi har lang erfaring og vet hvordan tapetsering skal utføres for å best mulig resultat.

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.

Alltid fastpris på maleroppdrag

Vi gir alltid fastpris på våre oppdrag. Dette er for å sikre deg som kunde mot skjulte kostander. Med fastpris har du 100% kontroll over hva det koster og du slipper sure overraskelser.

 

På tide med litt forandring? Utforsk vårt utvalg av maling og gulv!​

Utforsk vårt utvalgte sortiment av høykvalitets maling og gulv, nøye valgt for å sikre varig skjønnhet og stil i ditt hjem

Handlekurv