Vi tar oss av oppussing av din bolig​

Få jobben utført til avtalt kvalitet og pris

Å pusse opp bolig er en sikker investering. Ikke bare forbedrer du din tilværelse, men du øker også boligens verdi og gjør den mer attraktiv.

Vi vet at totalrenovering av en hel leilighet eller et hus kan oppleves som overveldende. Vi er eksperter på oppussing av alt fra leiligheter til hus. Vi har høyt fokus på kvalitet og service og vi sitter på høy og bred faglig kompetanse. Vi sørger for at dine ønsker og ideer utført akkurat sånn som du hadde tenkt det.

Vi gir deg fastpris på ditt oppdrag.

Hvor lang tid prosjektet tar er individuelt fra prosjekt til prosjekt. Noen av våre oppdrag bruker vi bare noen uker på, mens noen oppdrag strekker seg over flere måneder. Uansett hva du ønsker utført hjelper vi deg. 

Før vi setter i gang med et oppdrag avtaler vi på forhånd en pris for arbeidet. På denne måten slipper du som kunde å bekymre deg for skjulte ekstrakostnader. 

Vi vet at det ofte kan dukke opp uforutsette utfordringer underveis i prosjektet. Med fastpris er du sikker på at du ikke trenger å betale mer enn det som ble avtalt dersom det skulle oppstå utfordringer som forlenger prosjektet.

På tide med litt forandring? Utforsk vårt utvalg av maling og gulv!​

Utforsk vårt utvalgte sortiment av høykvalitets maling og gulv, nøye valgt for å sikre varig skjønnhet og stil i ditt hjem

Handlekurv